одеве имах проблем с пръскалките,пръскаше до нивото на чистачките долу,като че ли нямаше достатъчно налягане,след което под капака в горния ляв ъгъл видях,че трипътника изпуска водата,отворих го и наглед всичко си беше наред,след което запуших дупчицата му и сега пръска за страх,та да питам проблем ли е,че съм я запушил??
Известие
Collapse
No announcement yet.
трипътник за пръскалките
Collapse
X
-
С какжо запуши дупчицата колега. А моята я направих като отрязах едно парче от тези докторските ръкавици и го слових на мястото на тънката мембрана която се бе скъсала. И така вече четири месеца си пръскат без проблем. Така че мисля, че и ти няма да имаш проблеми.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеС какжо запуши дупчицата колега. А моята я направих като отрязах едно парче от тези докторските ръкавици и го слових на мястото на тънката мембрана която се бе скъсала. И така вече четири месеца си пръскат без проблем. Така че мисля, че и ти няма да имаш проблеми.
Comment
-
Първо колеги бих искал да Ви помоля да пишете малко по-грамотно.
А по темата - съвсем спокойно можете да си купите тройник за 50 ст. от първият магазин за рибки и аксесоари за аквариуми.
Ако се ползва такъв разклонител единственият минус е че минава около половин до 1 секунда преди да почне да пръска след натискане на лоста. И причината е че няма клапан.
А плюса е че никога не се прецаква.
Аз съм го ял дървото с чисто нов , който след като го монтирах почна веднага да тече.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment